Wie zijn we?

Met de nodige ervaringen, opleidingen, artistieke achtergrond…  en een kritische kijk op de idee ‘meubel’ achten we de tijd rijp om met een geïnspireerd en (r)evolutionair meubelconcept naar buiten te komen. 

Reeds van kindsbeen af zijn we natuurliefhebbers in hart en nieren. Dit hielp bij het ontwikkelen van dit Apus2-meubelconcept.
We lieten ons namelijk leiden door wat we zelf waarnemen in de natuur. Bijvoorbeeld dat eigenschappen vaak meerdere doelen dienen. En vooral dat alles grenzeloos verbonden en aan elkaar gerelateerd is.

We voelen ons dan ook schatplichtig aan de natuur. Voeg daarbij een sluimerend verlangen een bijdrage te leveren aan een schone en duurzame wereld door een bewuste omgang met grondstoffen, en je bekomt dit uniek meubelconcept!
 

Hoe gaan we te werk?

Bij een eerste contact luisteren we naar al uw vragen en wensen. Aan de hand daarvan bekijken we samen met welke modules we uw wens kunnen realiseren. Daarbij houden we rekening dat u met diezelfde modules ook andere realisaties kunt maken die voor u van nut zijn.
Daarna vervaardigen we met zorg en aandacht uw meubel.

Grenzeloze groet,
het “Apus2-team”

Dries Vanwynsberghe en Maya Tinel

Dries Vanwynsberghe en Maya Tinel

Contact Apus2:

Dries Vanwynsberghe en Maya Tinel
[email protected]
Tel +32 (0)491 63 55 22
8560 Gullegem

BE 0668 633 965