Concept


Zou het niet leuk zijn...

dat uw meubel niet langer een onveranderlijk object is?
Of dat u door een andere schikking zelfs de bestemming kunt wijzigen?
Een groot voordeel zou zijn dat u minder meubelen (en grondstoffen) nodig hebt om eenzelfde comfort te bereiken en dat uw meubelen, ook in veranderde omstandigheden, hun dienst blijven bewijzen!

Modulair: Evolutie als inspiratiebron:

Het Apus2-meubelconcept inspireert zich op de verbondenheid van álle levende wezens; en op hun grenzeloos vermogen zich met heel hun huishouden aan elkaar en aan hun omgeving aan te passen.
Zo schikt ook het Apus2-meubel zich wonderwel naar gelijk welke situatie!

Multifunctioneel: Less is more:

Het meubel bestaat uit verschillende soorten modules, die als EU-model geregistreerd zijn. Deze zijn allen aan elkaar gerelateerd. U bent vrij om te kiezen hoeveel en welke modules u wilt.

Door het gereedschapsloos herschikken, verbinden, schuiven en stapelen van de modules, is het meubel grenzeloos transformeerbaar. Zo bekomt u telkens nieuwe meubels die steeds een andere functie kunnen vervullen. U ervaart een aangenaam en harmonisch (woon)comfort en ontdekt onverwachte opbergmogelijkheden.

Het meubel is dus multimodulair en multifunctioneel, waardoor men het kan gebruiken voor diverse uiteenlopende doeleinden.

Durft u afstand te nemen van het stereotype beeld van “een meubel”, dan zorgt de act van verandering en vernieuwing van het “Apus2-meubel” voor een blijvende verwondering

... ten gunste van een duurzame wereld!

Hoe gaan we te werk?

Bij een eerste contact luisteren we naar al uw vragen en wensen. Aan de hand daarvan bekijken we samen met welke modules we uw wens kunnen realiseren. Daarbij houden we rekening dat u met diezelfde modules ook andere realisaties kunt maken die voor u van nut zijn.
Daarna vervaardigen we met zorg en aandacht uw meubel.


Contact Apus2:

Dries Vanwynsberghe en Maya Tinel
[email protected]
Tel +32 (0)491 63 55 22
8560 Gullegem

BE 0668 633 965